Cumbre del Sol

Cumbre del Sol ligger på sluttningen strax norr om den spanska staden Moraira med närheten till de övriga spanska orterna Javea och Denia i norr. Här byggs nya fastigheter på egna tomter i en härlig miljö med både närheten till bergen och Medelhavet. Den kombinationen finns inte på många ställen utefter kusten. Fastigheterna här har en otrolig utsikt över Medelhavet. Låter det intressant ? Läs vidare här då

Montecala Gardens

Golf Suites La Sella

Lirios Design

Vi kan erbjuda både villor, radhus och lägenheter i detta område. Fastigheterna byggs i en modern stil i exklusivt material och enligt de senaste byggnormerna. De är också rikligt utrustade, både inomhus och utomhus som t ex pool, vitvaror, A/C etc.

Residencial Plus Jazmines

Magnolias Design

I området finns ett flertal lediga tomter för att bygga er drömbostad här på Costa Blanca. Vår byggpartner på Cumbre del Sol hjälper till att ta fram just den fastighet ni önskar. Med egna arkitekter och projektavdelning löser dom de flesta önskemål som våra kunder har. Bilderna här är bara några exempel på det utbud som vår partner har i sin portfölj.

Lady Elizabeth School 

Badstrand med servering

Center med butiker, restauranger

I Cumbre del Sol finns den service man behöver för det dagliga livet som t ex butiker, restauranger, barer, postservice, apotek mm. Här finns även en härlig badstrand med sitt klarblåa vatten. För golfare så har man flera välrenommerade golfbanor i närheten. Området har även en egen internationell skola där barnen kan få sin utbildning.

Har vi lyckats övertyga er om ett besök på Cumbre del Sol ? Fyll då i formuläret nedan så kontaktar vi er för att berätta mer om vad vår visningstur innebär. Vill du bara ha mer information så gör du samma sak.


Compare Listings

Titel Pris Status Typ Område Syfte Sovrum Badrum