795,000

Exklusiv villa i Dénia

Exklusiv villa i Dénia i område La Plana d’Elies, belägen i ett eftertraktat område bara 3 km från stadens centrum och stränderna. Huset som är byggt 2018 har en tomt på 830 m2, en boyta på ca 338 m2 i två våningar, totalt 4 sovrum, 1 kontor, 3 badrum, vardagsrum med öppen spis, modernt kök med köksö och integrerade Siemens vitvaror. En av husets flyglar finns  mastersovrummet med separat omklädningsrum och badrum samt även här en öppen spis. På bottenvåningen av fastigheten finns en tvättstuga med vinkällare, ett extra kontor samt ett privat garage på 120 m2 med plats för flera bilar.

Bostaden är rikligt utrustad som t ex centraliserad luftkonditionering, solpaneler, stora fönster utrustade med myggnät och elektriska jalusier, sensorlampor utomhus mm. Tomten ligger i sydlig riktning och har små planeringar och träd samt en rymlig pool med saltvatten.

Staden Denia ligger mellan Oliva och Javea och är en trevlig och modern spansk stad. Just Denia är ett av de många exklusiva orterna att köpa ett hem på Costa Blanca. Själva stadskärnan utmärker sig mest med sina små och trånga gator och gränder med restauranger och barer i varje gathörn. För turisterna uppskattas staden för sina ca 20 km långa sandstränder med sina små vikar. Staden har stor fiskeverksamhet och den röda Denia räkan är vida berömd. Även de två hamnarna betyder mycket för staden där det finns åtskilliga restauranger och barer. Från Puerto de Denia kan du ta färjan till Ibiza, Mallorca och Formatera.

Kontakta oss för mer information och visning

Fakta

Bostadstyp : Villa
Land : Spain
Provins : Alicante
Objektets ID : 870

Ekonomi

Pris : 795,000
Suma / IBI, € : ej fasställd
Föreningsavgift, € : ej fastställd

Bostaden

Yta : 338 m2
Tomt : 830 m2
Byggnadsår : 2018
Antal rum : 5
Sovrum : 4
Badrum : 3

Utrustning mm

Diskmaskin
Förråd
Delvis möblerad
Garage
Egen pool
Luftkonditionering
Öppen spis
Orientering Syd
Tvättmaskin
Terrass

Platskarta

Get Directions

Compare Listings

Titel Pris Status Typ Område Syfte Sovrum Badrum