Utvalda
1,495,000 (tidigare 1,595,000 €)

Exklusive villa i Javea

Exklusive villa i Javea belägen i området Balcon al Mar som ligger några minuters bilfärd från stränderna i Ambolo, Granadella och Portitxol. Fastigheten ligger i söderläge med en spektakulär utsikt över Medelhavet och fyren Cap de la Nao.

Villan har fyra sovrum varav tre i bottenvåningen, två badrum samt ett separat toalettrum. Master sovrummet på övervåningen har badrummet som en suite ihop med en rymlig klädkammare. Från detta sovrum har man direkt utgång till två olika rymliga terrasser där till och med havsutsikten är ännu bättre. Eftersom fastigheten ligger i söder så garanteras många soltimmar både på dessa terrasser och på tomten för övrigt. I bottenvåningen finns även ett kök och vardagsrum byggd i en öppen, ljus och modern planlösning försedd med stora glasskjutdörrar ut mot en terrass som löper runt den egna poolen. Utanför terrassen finns lite växtlighet och fastigheten har en stor uppfart med gott om utrymme för flera bilar.

Fastigheten är rikligt utrustad med bl a larmsystem, solceller, luftkonditionering, golvvärme, speciell belysning etc. Denna villa har byggts med det bästa av materialen som nu erbjuds på marknaden och efter de senaste byggnormerna samt håller mycket hög standard. Villan säljs utan möbler men vi kan offerera olika möbelpaket efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information och en exklusiv visning av fastigheten.

Fakta

Bostadstyp : Villa
Ort : Javea
Land : Spain
Objektets ID : 821

Ekonomi

Pris : 1,495,000 (tidigare 1,595,000 €)
Suma / IBI, € : Ej fastställt

Bostaden

Yta : 300 m2
Tomt : 920 m2
Byggnadsår : 2022
Antal rum : 5
Sovrum : 4
Badrum : 3

Utrustning mm

Alarm
Balkong
Diskmaskin
Förråd
Delvis möblerad
Garage
Egen pool
Golvvärme
Havsutsikt
Internet
Luftkonditionering
Orientering Syd
Tvättmaskin
Solarium
Terrass

Platskarta

Get Directions

Compare Listings

Titel Pris Status Typ Område Syfte Sovrum Badrum